LoLo Melkbad

Ben je al bekend met de geschiedenis van het melkbad? Het schijnt tal van voordelen te hebben en al tijden één van de grootste verzorgingstips te zijn! Verwennerij, verzorging, verzachting en beloning staan centraal…

 

De eiwitten, mineralen en oliën in melk hydrateren niet alleen de huid, maar ondersteunen ook de gezonde ontwikkeling van de huidstructuur. Het verhoogt de lichaamsweerstand en bloedcirculatie, desinfecteert de huid. Het ontspant en kalmeert baby’s zelfs! 

 

Dit fenomenale verzorgingsritueel hebben wij naar onze babyspa gehaald. Nu ook beschikbaar voor de kleine lievelingen van 2 weken oud tot 6 weken oud. 

 

Samen maken we het warme melkbad van je kleine klaar, kiezen we de gewenste bloemen uit, doen we je baby voorzichtig in het melkbad. En genieten maar! Met onze handgemaakte washandjes kun je over het kleine lichaampje van je baby strijken, water over het hoofdje gieten of gewoon vol bewondering toekijken hoe je baby in het melkbad in slaapt komt te vallen. 

 

Vereeuwig dit bijzondere moment door te kiezen voor een melkbad fotoshoot

Wij leggen de warme, zoete beelden voor jullie vast om naar terug te kijken. De fotoshoot zal bestaan uit delen van het prepareren van het melkbad, je lieve baby in het melkbad en op verzoek komen de ouder(s) op beeld te staan. 

 

Wat neem je mee naar de fotoshoot

Neem een speentje, een normale luier en extra voeding voor je baby mee. Voor de familiefoto’s is het het mooist om neutrale tinten en zachte kleuren aan te doen. Neem een kijkje op onze website om te zien welke benodigdheden de Baby Spa voorziet voor de gewoonlijke sessie. 

 

Boek je fotoshoot tijdig in

We boeken een beperkt aantal fotoshoots per maand in onze agenda. Boek je fotoshoot dus tijdig in om teleurstelling te voorkomen en je gewenste dag te kunnen verkrijgen. 

 

Voor een Melkbad Fotoshoot en- of verdere vragen kun je contact met ons opnemen via info@babyspa-lolo.nl