LoLo Fotoshoot

Een dagje genieten in de babyspa

Je wordt door ons verwelkomd en begeleid naar de zitruimte om nog even een flesje of hapje te doen met je baby. Op deze manier is je kleintje ultiem voorbereid voor de leuke sessie die te komen staat. De ouder(s) – verzorgers kleden de kleine uit, vanaf dit moment beginnen wij met fotograferen. We zullen samen de kleine in de baby jacuzzi leggen. Net zoals een gewoonlijke sessie, float je baby 15-30 minuten. Afhankelijk van wat hij of zij volhoudt – de foto’s er het beste uit zullen zien. Tijdens het floaten zullen er foto’s worden gemaakt van de baby en de aanwezigen, mochten zij dit willen. Na het floaten staat de babymassage gepland, deze doet de masseuse stapsgewijs voor en de ouder – verzorger doet dit bij zijn/haar baby na. Ook hier leggen wij de momenten weer vast, we nemen close ups van je baby, sfeerfoto’s in de babyspa, maar ook de ouder – verzorger en de ruimte zullen in de foto’s terugkomen. 

Luxueuze beleving

We plannen een ruime sessie voor je in om zowel van de floatsessie, de babymassage als de fotoshoot te kunnen genieten. De babyspa is voorzien van een warme ambiance en dekentjes. In de babyspa is er de ruimte en tijd om borstvoeding of een flesje te geven, te knuffelen, een kopje thee of koffie te drinken en ons je verzoeken in de fotoshoot mee te geven. We zullen er een leuke sessie van maken met beelden die jij het liefst mee naar huis wil nemen. 

Wat neem je mee naar de fotoshoot

Neem een leuke outfit, een speentje, de favoriete knuffelbeer, een normale luier en extra voeding voor je baby mee. Voor de familiefoto’s is het het mooist om neutrale tinten en zachte kleuren aan te doen. Neem een kijkje op onze website om te zien welke benodigdheden de babyspa voorziet voor de gewoonlijke sessie. 

Boek je fotoshoot tijdig in

We boeken een beperkt aantal fotoshoots per maand in onze agenda. Boek je fotoshoot dus tijdig in om teleurstelling te voorkomen en je gewenste dag te kunnen verkrijgen. 

Voor een LoLo Fotoshoot en- of verdere vragen kun je contact met ons opnemen via info@babyspa-lolo.nl