Babyspa

Hallo mama’s en papa’s, wisten jullie dat een dagje babyspa meerdere gezondheidsvoordelen biedt voor zowel baby als ouder.
Hieronder lees je meer over:

  • voordelen dagje babyspa;
  • hoe ziet een dagje babyspa eruit;
  • meer dan een babyspa.
Lees verder

Voordelen dagje babyspa

Baby Spa LoLo is een welness centrum waarbij gebruik wordt gemaakt van hydrotherapie, baby joga en 1 op 1 begeleide Shantala babymassages. Hydrotherapie biedt voor veel baby’s directe verlichting bij krampjes, obstipatie, overmatig huilen en onrust. Verder heeft hydrotherapie een positief effect op de spieren en longen, hart en spijsvertering, eczeem en huidklachten, slaapritme en ontspanning van jouw baby.

Water wordt al vele jaren therapeutisch gebruikt bij volwassenen, maar waarom zouden we het beperken tot deze groep… Ook jouw baby zou hiervan moeten kunnen genieten.

Het water is speciaal gezuiverd en heeft een temperatuur van 35 tot 37 graden. Dit doet baby’s denken aan het gevoel van de baarmoeder. Een Shantala babymassage stimuleert het gelukshormoon: endorfine. Daarnaast bevordert het huid-op-huidcontact tussen baby en ouder de aanmaak van dit hormoon nog meer. Dit geluksstofje komt tijdens de behandeling niet alleen vrij bij het kindje, maar ook bij de mama en papa. Zo is het hele gezin weer happy!

De leeftijdsgrens

Baby Spa LoLo is geschikt voor baby’s van 14 dagen tot 1 jaar. We adviseren om zo jong mogelijk met de spasessies te beginnen, om gewenning te creëren en zo meer voordeel te verkrijgen voor de ontwikkeling van de baby.

Kortom, een dagje babyspa is een perfecte ontwikkelingsbenadering voor baby’s die klachten ervaren en biedt hen zowel emotionele als fysieke voordelen. Maar ook als jouw baby geen klachten ervaart, is een dagje babyspa enorm leuk en ontspannend.

Hoe ziet een dagje babyspa eruit?

Aanvang

Je bent een kwartier voor aanvang welkom bij ons in de babyspa. Er is dan een gelegenheid om de baby borstvoeding of een flesje te geven, zodat we met een volle maag op tijd kunnen beginnen met de floatsessie. Vergis je niet, een dagje babyspa is behoorlijk intensief, hierdoor zul je snel merken dat jouw baby weer honger heeft gekregen!

De floatsessie

Voordat we beginnen met floaten, krijgt je baby een zwemluier aan. Deze hoef je niet zelf mee te nemen. Daarna wordt er een speciale drijfband omgedaan. Hiermee kan je baby vrij bewegen in het water. Onze drijfbanden zijn veilig en voldoen aan de Europese veiligheidseisen. Het floaten vindt plaats in een privéjacuzzi. Na 15 à 30 minuten is de baby klaar met de hydrotherapie.

De baby massage

Bij onze babymassages maken wij gebruik van magnesium. Je zult snel merken dat je baby tot rust komt en intens geniet van deze behandeling. Je masseert jouw baby zelf, onder begeleiding van een ervaren babymasseuse.

Hierdoor krijgt je kindje aanrakingen van een vertrouwd persoon. Wij leren je de juiste technieken, die je vervolgens ook thuis toe kunt passen.

De baby yoga

De sessie wordt afgesloten met een aantal yogaoefeningen voor de baby.

Meer dan een baby spa

Baby Spa LoLo is een sociale en hygiënische omgeving met leuke plekken om foto’s en herinneringen te maken. We bieden in de baby spa ook een rustmoment voor de ouders. Hierbij geniet je van een kopje thee of frisdrank, terwijl jouw baby heerlijk aan het floaten is.

Vier je speciale gelegenheid in LoLo
Zoek jij een ruimte om je eigen feestje te organiseren? Hierbij kun je denken aan kinderfeestjes, babyshowers, gender reveal, de doop van je kleintje of de dag van de eerste communie, workshops en meer! Baby Spa LoLo is beschikbaar voor speciale gelegenheden op verzoek. 

Baby Spa LoLo Fotoshoot
Wil jij graag een dagje babyspa vastleggen? We plannen een ruime sessie voor je in om zowel van de floatsessie, de babymassage als de fotoshoot te kunnen genieten.

Melkbad
Ben je al bekend met de geschiedenis van het melkbad? Het schijnt tal van voordelen te hebben en al tijden een van de grootste verzorgingstips te zijn! Verwennerij, verzorging, verzachting en beloning staan centraal…

Cadeaubon
Het is ontzettend leuk om een babyspa cadeau te geven! Zo is het een steeds populairder kraamcadeau. Wij bieden hier cadeaubonnen voor aan.

Kom je bij ons genieten?

Boek nu je sessie online.

Afspraak maken